B2B & Studerende

Erhvervsaftaler & Hjælp til studerende.

 • Bulk rabatter

  Har du en stor bestilling, eller efterspørgsel? Vi tilbyder Bulk rabatter, ved køb af flere af samme produkt. Der kan være mange penge at spare, og Bulk rabatten starter allerede ved 4 stk. af samme produkt! Kontakt os via. telefon, mail eller i butik for et u-forpligtet tilbud.

 • Rabat til studerende

  Vi kender problemet. Den lave SU har svært ved at hamle op med priserne for at få reparareret din iPhone, iPad og Macbook, eller når du står og mangler tilbehør. Vi hjælper dig derfor med en god rabat, så du forhåbentligt også kan være med!

 • Billig diagnose & u-forpligtet tilbud

  En diagnose skal ikke koste alverdens. Hos Phoneium får du en billig diagnose, og et u-forpligtet tilbud på at få repareret din enhed. Vælger du at godkende tilbuddet, og får repareret din enhed, så frafalder diagnose prisen.

 • Butikker på Sjælland

  Med 2 butikker på Sjælland, har du mulighed for at få repareret din enhed via den butik der ligger tættest på dig.

 • Ingen månedlige betalinger

  Hos Phoneium skal du ikke bekymre dig om månedlige betalinger, irriterende spam mails eller lange surveys fra vores mail system. Vi har ingen abonnementer eller vilkår og betingelser, der binder din e-mail til irriterende mails. Og det holder vi fast i!.

 • Hurtig Reparation

  Vi gør altid vores bedste for at have din enhed repareret hurtigst muligt. I de fleste tilfælde er enheden klar efter 30 minutter, med mindre andet er aftalt.

Er du klar?

Udfyld formularen, så finder vi i samarbejde den bedste løsning til dig!